Παναθηναϊκός: Απών για να υποδεχθεί το δεύτερο παιδάκι του ο Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Απών για να υποδεχθεί το δεύτερο παιδάκι του ο Γκατσίνοβιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Απών για να υποδεχθεί το δεύτερο παιδάκι του ο Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βρίσκεται μαζί με την σύζυγό του και τα παιδάκια τους που πλέον έγιναν δύο, απουσιάζοντας από την προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί.

Ο Σέρβος μέσος που μετακινήθηκε με δανεισμό από την Χόφενχαϊμ στο «τριφύλλι» έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς το απόγευμα της Τρίτης και φυσικά αυτές τις ώρες βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του που μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Οι πρώτες στιγμές του μικρούλη είναι γεμάτες ευτυχία κοντά στο πρώτο του αδερφάκι και τους δυο του γονείς, με τον Γκατσίνοβιτς φυσικά να μη δίνει το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί, έχοντας πάρει άδεια.

Στα υπόλοιπα, ο Βιγιαφάνιες συνέχισε το ατομικό του γι' ακόμα μια μέρα βλέποντας βήμα – βήμα την κατάστασή του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μόνος του δούλεψε και ο Μαουρίσιο, θεραπεία έκαναν οι Λούντκβιστ και Μακέντα.

Το πρόγραμμα είχε rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα