ΑΕΚ: Πέναλτι στον Ανσαριφάρντ είδε ο Κλάτενμπεργκ

ΑΕΚ: Πέναλτι στον Ανσαριφάρντ είδε ο Κλάτενμπεργκ

Newsroom
ΑΕΚ: Πέναλτι στον Ανσαριφάρντ είδε ο Κλάτενμπεργκ

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ απάντησε στην επιστολή διαμαρτυρίας που του έστειλε η ΑΕΚ και μεταξύ άλλων τονίζει πως στη φάση του Καρίμ Ανσαριφάρντ έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ένωσης.

Η ΑΕΚ τη Δευτέρα απέστειλε θεσμικά επιστολή στον Κλάτενμπεργκ εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία της για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ανσαριφάρντ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο, καθώς στην επιστολή γινόταν λόγος για «επαναλαμβανόμενο φαινόμενο εις βάρος της ΑΕΚ στη διάρκεια της φετινής σεζόν».

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε στην επιστολή της ΑΕΚ παίρνοντας θέση σε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν από πλευράς κιτρινόμαυρων.

Μεταξύ άλλων ο Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στη φάση του Ανσαριφάρντ, αναφέροντας πως η ΚΕΔ διαφωνεί με την απόφαση που πάρθηκε και πως στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι υπέρ της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα