Γρηγορίου: «Προφανώς και δεν είμαστε καλά» (vid)

Newsroom
 Γρηγορίου: «Προφανώς και δεν είμαστε καλά» (vid)

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την 4η σερί ήττα της ομάδας του.

Την 4η σερί της ήττα γνώρισε σήμερα (20/2) η Λαμία, καθώς έχασε (2-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν «κρύφθηκε» πίσω από το δάχτυλό του. «Ηταν ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ήταν πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί, στη μία ευκαιρία που έκαναν σκόραραν, εμείς όχι. Το είχα πει πολλές φορές, ότι ο Απόλλων δεν θα πέσει χωρίς να παλέψει. Για εμάς ήταν η τέταρτη ήττα στη σειρά, προφανώς και δεν είμαστε καλά, όλες οι ομάδες το παθαίνουν αυτό, δυστυχώς για εμάς είναι τώρα αυτή η περίοδος», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Το γιατρικό είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι, αλλά για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου μέρους. Την Τετάρτη με τον Αστέρα, την Κυριακή στα Γιάννενα, γενικά δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς πολλά πράγματα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα