Άρης: «Να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι ΑΡΗΣ»

Άρης: «Να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι ΑΡΗΣ»

Newsroom
Άρης: «Να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι ΑΡΗΣ»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σπρώξει με τη φωνή του την ομάδα στο ντέρμπι (20/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ αποφεύγοντας τη χρήση πυρσών και καπνογόνων.

Περισσότεροι από 11.000 φίλοι του Άρη προβλέπεται να βρεθούν αύριο (20/2, 19:30) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ζήτησε να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή και άπαντες να στηρίξουν την ομάδα με τη φωνή τους. «Ολόκληρη η Ελλάδα θα έχει στραμμένο το βλέμμα της αύριο το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή. Όλοι μαζί να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι ΑΡΗΣ! Όχι στους πυρσούς και στα καπνογόνα. Μόνο με τη φωνή μας να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο γήπεδο. Προστατεύουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα