ΑΕΚ: Αναμένοντας την αντίδραση Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Αναμένοντας την αντίδραση Μελισσανίδη!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Αναμένοντας την αντίδραση Μελισσανίδη!

bet365

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί σε όλα τα επίπεδα «άκρα του τάφου σιωπή» αφού το μεγάλο αφεντικό εως τώρα δεν έχει δώσει το στίγμα του και δεν έχει φανερώσει σε κανέναν τις σκέψεις του...

Περάσαμε σε δεύτερο 24ωρο μετά το σοκ του αποκλεισμού της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και την ολοκλήρωση με απόλυτα αποτυχημένο τρόπο μιας ακόμη σεζόν. Εξελίξεις δεν υπάρχουν και θα ήταν απίθανο να προκύψουν από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει ακόμη το στίγμα για την επόμενη μέρα στην Ένωση και στο αγωνιστικό που είναι και το μεγάλο πρόβλημα τέσσερα χρόνια τώρα!

Φήμες, σενάρια για ξήλωμα και προτροπές για αλλαγές από media και κόσμο σε social media (αλλά και οργανωμένους οπαδούς), είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την εικόνα της επόμενης μέρας. Πράγματα που επιβεβαιώνουν ότι δεν γνωρίζει κανείς την οποιαδήποτε σκέψη του μεγάλου αφεντικού της ΑΕΚ.

Γενικά στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή» και στο υψηλότερο επίπεδο, στη διοίκηση του club κοινώς, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στα Σπάτα μετά βίας μιλούσαν στη διάρκεια της προπόνησης και οι όποιες κουβέντες έγιναν ήταν σε επίπεδο εντολών των μελών του τεχνικού τιμ και στο κομμάτι των ασκήσεων με μπάλα απ τους ποδοσφαιριστές.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ μπροστά της η ΑΕΚ έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναμφισβήτητα προκαλεί προβληματισμό και ερωτήματα πώς τελικά θα πάει σε αυτό το ματς η ΑΕΚ. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτήν την ώρα που γράφουμε αυτό το κείμενο και με τον Μελισσανίδη να το δουλεύει ακόμα στο κεφάλι του σχετικά με το πώς πρέπει να λειτουργήσει και τι αποφάσεις πρέπει να πάρει για την επόμενη μέρα στην Ένωση, στο Φάληρο η ομάδα πάει ως έχει!

Εννοείται πως υπάρχει η μέρα που τρέχει σήμερα και η αυριανή πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν έχει δώσει το στίγμα του: όλα μπορούν να συμβούν και στο... παρά ένα της αναμέτρησης που έρχεται!

Το... πρότζεκτ Γιαννίκη προφανώς και δεν έχει κανένα μέλλον για την ΑΕΚ όμως δεν προκύπτει επαφή χθες με Οφρυδόπουλο από την ΑΕΚ Β για να πάει έστω με υπηρεσιακό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα