Συζητείται το ενδεχόμενο αύξησης του ορίου φιλάθλων στα γήπεδα

Newsroom
Συζητείται το ενδεχόμενο αύξησης του ορίου φιλάθλων στα γήπεδα

bet365

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων στη σύσκεψη της Τετάρτης (9/2) θα συζητήσει το ενδεχόμενο αύξησης του ορίου των φιλάθλων.

Αυτό δεν είναι άγνωστο καθότι το εν λόγω θέμα είναι στο... τραπέζι από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά έχει πάει πίσω λόγω και του τραγικού συμβάντος με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Στην αυριανή σύσκεψη, λοιπόν, αναμένεται να υπάρξει το θέμα της αύξησης του ορίου των φιλάθλων στην ατζέντα των .

Το Gazzetta, ως όφειλε, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη η οποία δήλωσε άγνοια και αγγίζοντας το όριο της αγένειας μας έκλεισε το τηλέφωνο, επικαλούμενη φόρτο εργασίας καθώς ήταν σε επίσκεψη στο νοσοκομείο, όπως μας είπε.

Όπως και να 'χει το θέμα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Θυμίζουμε ότι στην παρούσα φάση ισχύει η χρήση του 10% της χωρητικότητας των γηπέδων και μένει να δούμε αν το ποσοστό αυτό θα ανέβει στο 40 ή 50%. Αν η επιτροπή αποφασίσει να προβεί στην εισήγηση να ανέβει το όριο, τότε θα πρέπει η κυβέρνηση να την κάνει δεκτή.

Photo Credits: Ιntime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα