Ντέμης Νικολαϊδης: «To φίδι από την τρύπα το έβγαλαν πάλι οι παίκτες με ποιότητα που έχει η ΑΕΚ» (vid)

Ντέμης Νικολαϊδης: «To φίδι από την τρύπα το έβγαλαν πάλι οι παίκτες με ποιότητα που έχει η ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Ντέμης Νικολαϊδης: «To φίδι από την τρύπα το έβγαλαν πάλι οι παίκτες με ποιότητα που έχει η ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αποθέωσε τους Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτη Τσιντώτα για τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

Η ΑΕΚ με δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, ένα του Στίβεν Τσούμπερ και τις σωτήριες επεμβάσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μιλώντας στην εκπομπή της NOVA, «Monday FC», ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και παλαίμαχος φορ Ντέμης Νικολαϊδης, σχολίασε τη νίκη της Ένωσης, αποθέωσε τους Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτη Τσιντώτα για τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις τους και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, χάρη στους παίκτες με ποιότητα που διαθέτουν στο ρόστερ τους.

«To φίδι από την τρύπα το έβγαλαν πάλι οι παίκτες με ποιότητα που έχει η ΑΕΚ. Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ του Αραούχο φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου. Είναι θαύμασιο τέρμα. Ο Αραούχο είναι Αραούχο. Είναι ένας σπουδαίος σκόρερ. Ματώνει τη φανέλα, έχει τα πάντα. Και ωραίος τύπος και ωραίος άνθρωπος. Πάλι έβαλε γκολ, πήρε τη φανέλα για τον Άλκη. Ωστόσο, η ΑΕΚ περνάει κρίση, θέλει αποτελέσματα και έχει ανάγκη να περάσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσιντώτας είναι αλάνθαστος. Ακούω ότι έκανε 2-3 βήματα παραπάνω στο ματς με τον Άρη στο 2ο γκολ, είναι για γέλια. Μερικοί ΑΕΚτζήδες ρεπόρτερ το τι έχουν πει στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια είναι συγκλονιστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα