Η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη του Άλκη

Newsroom
Η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη του Άλκη
Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης βρέθηκαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Απόλλων Πόντου) στέλνοντας το μήνυμά τους κατά της βίας.

Μετά από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠΠ μαζί με τον πρόεδρό του, Γιώργο Μπαντή, εκπρόσωποι των ομάδων της συμπρωτεύουσας βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη. Οι Βιεϊρίνια, Σιαμπάνης, Μανώλης και Άγγελος Παπαστεριανός καθώς ο Δημήτρης Αμαραντίδης, τίμησαν τη μνήμη του 19χρονου Άλκη και φώναξαν «ποτέ ξανά». Υπήρξε και γυναικεία εκπροσώπηση από τη Θωμαή Βαρδάλη από τον ΠΑΟΚ και τη Γιάσνα Τζόρτζεβιτς από τον Άρη.

Ο Βιεϊρίνια δήλωσε πως «αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Επίσης, όλοι έχουμε δικαίωμα να υποστηρίξουμε την ομάδα που θέλουμε, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κάποιου ανθρώπου επειδή είναι άλλη ομάδα. Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος, δεν είναι η πρώτη φορά.

Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Είμαστε όλοι εδώ να στηρίξουμε την οικογένεια του Άλκη. Και κλείνοντας να πω πως ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει όλους».

Ο Σιαμπάνης μετέφερε τη μεγάλη λύπη όλων στον Άρη για την απώλεια του Άλκη για να συμπληρώσει: «Να δώσουμε τα βαθύτερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη».

ΑΛΚΗΣ1

Πηγή βίντεο: thesstoday.gr

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα