Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι και υψηλές αποδόσεις

Newsroom
Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι και υψηλές αποδόσεις
Τι βλέπουν οι στοιχηματικές για τα μεγάλα ραντεβού του Σαββατοκύριακου.

Διήμερο αρκετά ιδιαίτερο για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους αυτό που ξεκινά, με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από τον ευρωπαϊκό βορρά έως τον νότο, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι όλων πραγματοποιείται στο Μιλάνο και δεν είναι άλλο από το «Derby Della Madoninna» (05/02, 19:00). Ίντερ και Μίλαν συγκρούονται για 301η φορά στην ιστορία τους, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Οι «νερατζούρι» παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από τις 7 Δεκεμβρίου (7-1-0), γι’ αυτό τον λόγο προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί στο 1.83!

Οι «ροσονέρι» θέλουν το «διπλό» για να μπουν σε τροχιά τίτλου, ωστόσο καλούνται να το πάρουν δίχως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το κενό του αρχηγού θα καλύψει ο Ζιρού. Ο έμπειρος Γάλλος στράικερ έχει σκοράρει έξι γκολ φέτος, ωστόσο παραδοσιακά στα μεγάλα ματς δηλώνει «παρών». Σε απόδοση 3.00 κοστολογείται το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης, ενώ πρώτο όνομα στην εν λόγω λίστα είναι ο «καυτός» Έντιν Τζέκο στο 2.25.

Στην Bundesliga, οι ελπίδες των διωκτών της Μπάγερν Μονάχου στηρίζονται στην Λειψία (05/02, 19:30). Οι «ταύροι» ταξιδεύουν στην Βαυαρία στον απόηχο των τεσσάρων διαδοχικών νικών και θα επιχειρήσουν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στον πρώην προπονητή τους. Στο 5.90 βρίσκεται το διπλό, στο 2.70 το Χ2.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η απόδραση από την «Αλιάνζ Αρίνα». Το σύνολο του Νάγκελσμαν έπειτα από το στραβό μπάσιμο στο 2022, απάντησε με δύο απανωτές τεσσάρες. Παράλληλα από το 2018 δεν έχει χάσει από την Λειψία (4-4-0 ανεξαρτήτως έδρας). Τα μεταξύ τους παραδοσιακά έχουν αρκετά γκολ, σε απόδοση 2.00 κυκλοφορεί το over 3,5.

Στα εγχώρια δρώμενα, δεσπόζει το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (06/02, 19:30). Ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση όντας αήττητος εδώ και 11 ματς (9-2-0), την ώρα που στην Θεσσαλονίκη δεν χάνει με… τίποτα (6-2-0). Βέβαια, οι «πράσινοι» τα τελευταία χρόνια έχουν βρει τρόπο να φεύγουν με βαθμούς από εκεί, διόλου τυχαίο ότι στις 3 από τις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις τους δεν ηττήθηκαν!

Στο 3.40 προσφέρεται το σενάριο της 4ης ισοπαλίας την τελευταία διετία στο συγκεκριμένο γήπεδο. Κάτι που προκύπτει επίσης από την παράδοση, είναι τα κλειστά παιχνίδια στην συμπρωτεύουσα. Στις 7 από τις 11 πιο πρόσφατες συγκρούσεις των δύο ομάδων εκεί, επαληθεύτηκε το Under 2,5 γκολ, που και φέτος έχει το προβάδισμα στις τιμές, με 1.76.

Πέραν των ανωτέρω, στο Championat υπάρχει η τιτανομαχία Μονακό-Λυών (05/02) και το πάντα ιδιαίτερο Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν (06/02). Επίσης, στην Serie A το Φιορεντίνα-Λάτσιο (05/02), στην LaLiga το ντέρμπι των απογοητευμένων Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (06/02) και μία σειρά σημαντικών αγώνων ακόμα.

Για όλα τα ντέρμπι του διημέρου υπάρχουν 600+ προσφερόμενες αγορές, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά), 0% γκανιότα**, live streaming* και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα