Super League Interwetten: Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, εκτός ορισμών ο Καραντώνης

Newsroom
Super League Interwetten: Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, εκτός ορισμών ο Καραντώνης

bet365

Ο... γνώριμος διαιτητής από τη Λετονία, Άντρις Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Εκτός ορισμών ο Καραντώνης μετά την διαιτησία του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική στη Super League Interwetten. Στο μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ορίστηκε ο Άντρις Τρεϊμάνις, με τον Λετονό ρέφερι να έχει σφυρίξει σε αρκετά παιχνίδια ελληνικών ομάδων στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, έχει διευθύνει το Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 3-2 για το Europa League στις 26/11/2020. Αλησμόνητη...έμεινε η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού του Λετονού ρέφερι, Αλεκσέις Σπασιονίκοφς σε γκολ του Μάλεν, παρόλο που ο επιθετικός της ολλανδικής ομάδας καλυπτόταν από τέσσερις-πέντε παίκτες! Το γκολ είχε ακυρωθεί, καθώς στα ματς ομίλων του Europa League δεν υπάρχει VAR!

Οπως επίσης στις 8/12/2016 ήταν η «σφυρίχτρα» στο Παναθηναϊκός - Θέλτα 0-2 για την ίδια διοργάνωση.

Στο ματς της Τούμπας, ο Τρεϊμάνις θα έχει στο VAR τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ, που είχε βρεθεί στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1 για τα playoffs του 2021, ενώ για βοηθούς θα έχει τους Γκουντερμάνις και Σπασγιονίκοβς.

Από εκεί και πέρα στο Ιωνικός - Ολυμπιακός θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος, στο ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης ο Άγγελος Ευαγγέλου, στο Άρης - Βόλος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης, στο Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στο Λαμία - Αστέρας ο Αριστείδης Βάτσιος και στο Ατρόμητος - ΟΦΗ η ΚΕΔ όρισε τον Στάθη Γκορτσίλα.

Να σημειωθεί ότι εκτός ορισμών έμεινε ο Καραντώνης μετά την διαιτησία του στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (3-2) την περασμένη Τετάρτη (02/02).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 5/2

  • 19:30 Άρης-Βόλος: Περράκης (Κούλα Χασάν, Παγουρτζής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Σιδηρόπουλος, Απτόσογλου)
  • 19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαδόπουλος (Τζιουβάρας, Βεργέτης, 4ος Φωτιάς, VAR: Τσαγκαράκης, Φωτόπουλος)

Κυριακή 6/2

  • 15:00 ΑΕΚ-Απόλλων: Ευαγγέλου (Θ.Μωυσιάδης, Στάικος, 4ος Τζοβάρας, VAR: Ζαμπάλας, Σαμοΐλης)
  • 17:15 Ιωνικός-Ολυμπιακός: Μανούχος (Πετρόπουλος, Καραγκιζόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τσακαλίδης, Κωσταράς)
  • 19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τρεϊμάνις (Γκουντερμάνις, Σπασγιονίκοβς, 4ος Τζήλος, VAR: Μπέμπεκ, Τριανταφύλλου)
  • 19:30 Λαμία-Αστέρας: Βάτσιος (Νικολακάκης, Μαυρουδής, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης)

Δευτέρα 7/2

  • 19:30 Ατρόμητος-ΟΦΗ: Γκορτσίλας (Νικολαΐδης, Κόλλιας, 4ος Βρέσκας, VAR: Γκάμαρης, Μπαλτάς)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα