Ο Σάκιτς σκόραρε μετά από 1049 ημέρες και για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη!

Ο Σάκιτς σκόραρε μετά από 1049 ημέρες και για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη!

Newsroom
Ο Σάκιτς σκόραρε μετά από 1049 ημέρες και για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη!

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη στη νίκη επί της ΑΕΚ και βρήκε δίχτυα μετά από 1049 ημέρες όταν είχε πετύχει τέρμα απέναντι στην τωρινή ομάδα του!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό καθώς μεσολάβησε διάστημα μεγαλύτερο των τριών χρόνων από την τελευταία φορά που ο Αυστριακός αμυντικός βρήκε το τελευταίο του γκολ στην Interwetten Superleague. Και μάλιστα ήταν απέναντι στον Άρη, την εποχή που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο. Για την ακρίβεια, το ημερολόγιο έγραφε 9 Δεκεμβρίου 2018 και ο Εμάνουελ Σάκιτς είχε ανοίξει το σκορ στην ευρεία νίκη (4-2) επί των «κίτρινων» στην Αθήνα. Εκ τότε μεσολάβησαν 1049 ημέρες έως τη σημερινή για να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά ότι το γκολ συμπεριλαμβάνεται στις ευθύνες του 31χρονου Αυστριακού (πριν από ακριβώς μια εβδομάδα είχε τα γενέθλιά του. Εννιά μέρες μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο Σάκιτς βρήκε γκολ στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Σάκιτς ασχολήθηκε ελάχιστα με το γκολ που πέτυχε το οποίο αφιέρωσε στον δολοφονηθέντα Άλκη. «Το αφιερώνω στον Άλκη και στους φίλους του Άρη. Αυτό που συνέβη είναι καταστροφή. Θέλαμε να δώσουμε τα πάντα στο παιχνίδι γιατί αυτό είχαμε στο μυαλό μας. Προσευχόμαστε για την οικογένεια του Άλκη, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Να έχουν κουράγιο και δύναμη», είπε ο Αυστριακός και ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης. «Από ποδοσφαιρικής άποψης ήταν σημαντική η νίκη γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Δείξαμε την ποιότητά μας. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα ήταν κρίμα αν δεν παίρναμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα