G-Betting με φουλ αγωνιστική και 6 ματς

G-Betting G-Betting
G-Betting με φουλ αγωνιστική και 6 ματς
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα έξι σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Φουλ δράση σήμερα για την Superleague Ιnterwetten με την εμβόλιμη 21η αγωνιστική, καθώς θα γίνουν τα 6 από τα 7 ματς, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

1

Αφετηρία στις 15:00 στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας μετά το τεράστιο διπλό από του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που έρχεται και αυτός από νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι που θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν για την εξάδα, δεν υπολογίζουν μόνο στον τιμωρημένο Μουνάφο, με τον Ηρακλή Μεταξά να μην έχει στην διάθεσή του, τους τραυματίες Ντομίνγκεθ και Γκαρντάφσκι, ενώ επανέρχεται ο .

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Αστέρα που δίνει 1.83.

Στις 17:15, τη... σκυτάλη παίρνει η αναμέτρηση του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ που έχασε από την Λαμία, να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκός που υπέστη την ήττα σοκ από τον Αστέρα των 10 παικτών στην Λεωφόρο. Στα ευχάριστα για το Νίκο Νιόπλια είναι πως μπορεί να υπολογίζει στους Βούρο, Νέιρα, Μεγιάδο, όχι όμως και στους Γιαννούλη, Επασί και Πασαλίδη. Στον αντίποδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε στην αποστολή τον Γκατσίνοβιτς, αλλά και τους Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη που επιστρέfουν. Αντιθέτως, εκτός είναι ο Κώτσιρας.

οφη

Στην αναμέτρηση αυτή θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 1.97.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό που έχασε από τον Άρη με 2-0. Για το παιχνίδι αυτός ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κανέ, ενώ εκτός έμειναν οι Λόπες και Μαντί Καμαρά. οΙ Αγρινιώτες από την πλευρά τους, δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Μελίσσα, Χουχούμη, Κορνέλιους, Μεντόσα, όμως στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου τέθηκαν οι Λάρσον και Νταγκό που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

οσφπ

Στο ματς αυτό θα επιλέξουμε να μπουν πάνω από 2,5 γκολ στο 1.65.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας τώρα, στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να προέρχεται από τη νίκη στο Αγρίνιο και τους φιλοξενούμενους από την ήττα έκπληξη στο ΟΑΚΑ από τον Βόλο. Η απουσία του Μπερτόγλιο είναι η μοναδική που έχει να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεοαποκτηθέντες Σέικ Ντουκουρέ, Λούις Πάλμα. Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Στάνκοβιτς να επιστρέφει στην διάθεσή του, όχι όμως και ο Άμραμπατ.

αρησ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το γκολ μετά το 30ο λεπτό που δίνει 2.10.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει και το παιχνίδι στο Βόλο, μεταξύ της τοπικής ομάδας που είναι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και του Ιωνικού που προέρχεται από τη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με την σημαντική απουσία του Φαν Βέερτ, αλλά και αυτές των Κότνικ, Κλέιμαν, και Πουρίτα, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν Άλχο και Νίνης. Για τους Νικαιώτες απουσιάζουν οι απουσιάζουν οι Γκοτσούλιας, Τουράμ, Καμπράλ, Βαλέντε, Χριστοδουλής και Μπάσα, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ρομαό και Μαχαίρας.

ωολοσ

Στο ματς αυτό θα επιλέξουμε να μπουν πάνω από 1,5 γκολ που δίνει 1.45.

Η πρώτη μέρα της 21ης αγωνιστικής, κλείνει στις 21:30 στην Ριζούπολη με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έρχεται από την ήττα στα Γιάννινα και θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο «δικέφαλος» θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει από την τρίτη ΑΕΚ.

αοκ

Στην αναμέτρηση αυτή θα επιλέξουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ που δίνει 1.45

Οι επιλογές της G-Betting

  • Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

1 στο 1.83

  • ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 1.97.

  • Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Να μπουν πάνω από 2,5 γκολ στο 1.65.

  • Άρης-ΑΕΚ

Γκολ μετά το 30ο λεπτό που δίνει 2.10.

  • Βόλος-Ιωνικός

Να μπουν πάνω από 1,5 γκολ που δίνει 1.45.

  • Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ

2 στο 1.45

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting