ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

bet365

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επιστρέφει στην εστία της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση. Στο αρχικό σχήμα του Γιαννίκη για το ματς με τον Βόλο μπήκε τελικά και ο Χατζισαφί.

Δύο ήταν τα ανοικτά μέτωπα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο. Η θέση του τερματοφύλακα και εκείνη του αριστερού μπακ. Ο Στάνκοβιτς επιστρέφει στην εστία για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει στον μηνίσκο έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβρη καθώς πλέον αισθάνεται έτοιμος, ενώ ο Χατζισαφί καλύπτει τελικά το αριστερό άκρο της άμυνας έχοντας μόλις μια προπόνηση μετά τη χθεσινή του επιστροφή από το Ιράν. Το δίδυμο Τζαβέλλα - Μήτογλου διατηρείται στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Ρότα στη θέση του δεξιού μπακ.

Γενικότερα δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Γιαννίκη. Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι είναι στον άξονα, με τον Γέβτιτς σε ελεύθερο ρόλο, τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στα άκρα και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα ο Αργεντινός φορ φοράει και το περιβραχιόνιο καθώς εκτός είναι και οι πέντε αρχηγοί.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Σβάρνας, Μισελέν, Μιτάι, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Τάνκοβιτς, Κοσίδης και Γιούσης, με τον Γιαννίκη να έχει πάρει στην 20άδα και παίκτες από τη δεύτερη ομάδα λόγω των αρκετών απουσιών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα