Ολυμπιακός: Τα τελευταία ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ του

Ολυμπιακός: Τα τελευταία ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ του

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα τελευταία ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ του

bet365

Οι Πιέρ Κούντε και Χένρι Ονιεκούρου με τον Μάξι Λοβέρα είναι τρεις παίκτες που έχουν πιθανότητες αποχώρησης στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Και όμως ο Ολυμπιακός θα κρατήσει... alert την επικαιρότητα - τη μεταγραφική φυσικά - μέχρι και το τέλος των μεταγραφών. Και αυτό διότι μπορεί να μην είναι μόνο ο Ρούμπεν Σεμέδο που θα πει... αντίο από το ρόστερ των Πειραιωτών καθώς είναι πια κλεισμένος για την Πόρτο (με δανεισμό).

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν τουλάχιστον τρία ακόμα ανοιχτά μέτωπα για το υπάρχον ρόστερ.

Παικτών που μπορεί να αποχωρήσουν στο φινάλε των μεταγραφών εφόσον βέβαια καλυφθεί ο Ολυμπιακός από τις κρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Είναι ο Κούντε για τον οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς υπάρχει το ενδιαφέρον της Τζένοα. Υπάρχει ο Ονιεκούρου, που δεν έχει ικανοποιήσει από το ξεκίνημα της σεζόν. Τον Νιγηριανό φέρονται να τον θέλουν ομάδες (κυρίως από την Τουρκία) όπως η Μπασακσεχίρ. Και υπάρχει και ο Λοβέρα που είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρει ομάδα να φύγει (είτε στην Κύπρο είτε αλλού).

Βέβαια σε περίπτωση αποχώρησης ενός παίκτη όπως ο Ονιεκούρου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια κίνηση τελευταίας στιγμής αν και δεν είναι τόσο απλό. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το απόγευμα της Κυριακής υπάρχει και ένα σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει οι όποιες τελικές εξελίξεις για τους παραπάνω παίκτες θα... τρέξουν τις προσεχείς ώρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα