Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει σοβαρές πιθανότητες για βασικός στην Τούμπα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει σοβαρές πιθανότητες για βασικός στην Τούμπα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σκεφτεί ξανά την τριάδα στον σχηματισμό του για την Τούμπα και ποντάρει στο come back του Αγκιμπού Καμαρά. Ανοιχτό και για τετράδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τούμπας και έχει στο μυαλό του και το 3-4-3 αλλά και την τετράδα στα μετόπισθεν. Παρότι ξεκάθαρες δοκιμές δεν υπάρχουν η εκτίμηση είναι πως ο Μαρτίνς σκέφτεται έντονα την τριάδα (και) με τον ΠΑΟΚ.

Με μία 11άδα με Βατσλίκ στο τέρμα, τριάδα στόπερ με Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα, άκρα με Λαλά ή Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και τριάδα μπροστά με Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα πάντως και η τετράδα υπάρχει ως ενδεχόμενο ωστόσο σε αυτήν την περίσταση ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρειαστεί παίκτες όπως ο Μπουχαλάκης, που έχουν σημαντικό διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού. Εφόσον δηλαδή καταλήξει σε ένα 4-3-3 να έχει κέντρο με Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Άρα και η τετράδα έχει πιθανότητες ως προσέγγιση για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής. Σε σχέση με τον νεαρό Καμαρά που όπως φαίνεται έχει σημαντικές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Ίβηρας τεχνικός ποντάρει πάνω του, ο 20χρονος έχει φέτος 25 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ. Τελευταίο χρονικά ματς του Α. Καμαρά στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα με τη Λαμία στις 19 Δεκεμβρίου του 2021.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό έχουν μπει οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα