G-Betting με νίκη του Παναθηναϊκού και όχι μόνο

G-Betting G-Betting
G-Betting με νίκη του Παναθηναϊκού και όχι μόνο
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα τρία σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα, με τρία παιχνίδια της Superleague Ιnterwetten που ανοίγουν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, σε Λεωφόρο, Λαμία και Νεάπολη.

Στις 15:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον κακό του δαίμονα, τον Αστέρας Τρίπολης, τον οποίο έχει να κερδίσει από την 1η Δεκεμβρίου του 2019 όπου οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 στο ίδιο γήπεδο. Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει 6 αναμετρήσεις και στις δύο έδρες, με τις τέσσερις από αυτές να έχουν λήξει ισόπαλες και σε δύο από αυτές να έχουν γνωρίσει την ήττα.

pao

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδη και Χατζηγιοβάνη, ενώ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Αρκάδες, καθώς πλην του Κανελλόπουλου δεν είχαν κάποια άλλη, καθώς επέστρεψε ο Σάντα Φε.

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1.77.

Την ίδια ώρα στην Λαμία, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την επική πρόκριση επί του Άρη, για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οι Κρητικοί για να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στον αγώνα αυτό ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στην διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα, Νταβίντ Σιμόν, ενώ στον αντίποδα εκτός θα μείνει ο Ταϊρόν. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάζουν οι Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βούρος, Επασί, αλλά είναι παρών που Φελίπε που αποκτήθηκε πρόσφατα και ενδεχομένως να κάνει το ντεμπούτο του.

lamia

Με δεδομένο οτι η Λαμία είχε αγώνα διάρκειας 123 λεπτών μεσοβδόμαδα, θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ που δίνει 2.60.

Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στη Νεάπολη, όπου ο Ιωνικός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ατρόμητο σε μια μάχη παραμονής. Αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν θα αυξήσουν την διαφορά τους με τους προτελευταίους Περιστεριώτες στους 7 πόντους, ενώ αν οι φιλόξενούμενοι κερδίσουν θα μειώσουν στον πόντο.
Από τους Νικαιώτες θα λείπουν οι Ρομαό, Τουράμ, Γκοτσούλιας, Βαλέντε και Χριστοδουλή, αλλά κανονικά είναι στην αποστολή ο Πλατέλλας και ο Άοσμαν. Ο Ατρόμητος θα έχει όλα τα νέα του αποκτήματα, όμως όχι και τους Παπαδόπουλου, Νάτσο, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς και Κουτσόπουλο.

ionikos

Στο ματς αυτό, θα πάμε στο να μπει γκολ από το 30ο λεπτό και μετά που δίνει 2.10

Οι επιλογές της G-Betting

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Λαμία-ΟΦΗ

Ιωνικός-Ατρόμητος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting