ΑΕΚ: Οι Ρώσοι γράφουν ξανά για Αουγκουστίνιακ

ΑΕΚ: Οι Ρώσοι γράφουν ξανά για Αουγκουστίνιακ

Newsroom
ΑΕΚ: Οι Ρώσοι γράφουν ξανά για Αουγκουστίνιακ

bet365

Την περίπτωση του 28χρονου Πολωνού χαφ της ρωσικής Ουράλ επαναφέρουν οι Ρώσοι για την ΑΕΚ.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου επιστρέφουν στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες, όπως διαβάσατε στο Gazzetta, έχοντας δουλέψει μεταγραφικές υποθέσεις τις προηγούμενες ημέρες και πλέον μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση του χαφ στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή στη Ρωσία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Tsargad επαναφέρει την περίπτωση του Ραφάλ Αουγκουστίνιακ. Την περίπτωση του 28χρονου Πολωνού μέσου ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Ουράλ και τη φετινή σεζόν μετράει 15 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ. Είναι ένας παίκτης που είχε προταθεί στους κιτρινόμαυρους προ κάποιου διαστήματος και οι Ρώσοι είχαν αναφερθεί στην περίπτωσή του.

Η ρωσική ιστοσελίδα αναφέρει στο μεταγραφικό πάρε-δώσε της Ουράλ ότι η ΑΕΚ μπορεί να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Αουγκουστίνιακ. Ο Πολωνός μέσος έχει μια συμμετοχή με την Εθνική του ομάδα, ενώ το συμβόλαιό του στην Ουράλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα