ΠΑΟΚ: Τα «ιδιαίτερα» του Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Τα «ιδιαίτερα» του Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Σε φουλ ρυθμούς δούλεψε στην προπόνηση της Παρασκευής (28/1) ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η προτελευταία προπόνηση, συνήθως, είναι αυτή στην οποία ο κάθε προπονητής δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από ένα παιχνίδι. Ειδικά, αν αυτό, είναι ένα ντέρμπι απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Έτσι, στη σημερινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το τεχνικό επιτελείο έριξε όλο το βάρος στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (30/1 – 19:30) στην άδεια Τούμπα, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι αποφάσισε να μη κάνει χρήση των 1.000 θεατών σε κάθε γήπεδο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε με ιδιαίτερα από τον Ρουμάνο προπονητής κι ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Σ’ ότι αφορά τους τραυματίες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί, αυτοί δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Φιλίπε Σοάρες, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα