ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τον Φιλίπε Σοάρες ως έναν άλλον Τομ Χανκς (vid)

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τον Φιλίπε Σοάρες ως έναν άλλον Τομ Χανκς (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τον Φιλίπε Σοάρες ως έναν άλλον Τομ Χανκς (vid)

bet365

Περιπετειώδης ήταν η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να παρουσιάζουν το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα ως έναν άλλον Βίκτορ Ναβόρσκι.

Η «οδύσσεια» του Πορτογάλου χαφ, που θα θυμάται για πάντα τα όσα έζησε παραμένοντας εγκλωβισμένος στο «Ελ. Βενιζέλος», έλαβε τέλος, με το που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

H κακοκαιρία και τα χιόνια που έπληξαν τις προηγούμενες ημέρες την Αθήνα, κράτησαν τον Φιλίπε Σοάρες και τους δύο μάνατζέρ του εγκλωβισμένους σε μια καρέκλα του αεροδρομίου.

Ωστόσο, την Πέμπτη (27/01) τελικά οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του 22χρονου άσου και παρουσίασαν το νέο μεταγραφικό απόκτημά τους ως έναν άλλον Βίκτορ Ναβόρσκι, τον συμπαθή ανατολικοευρωπαίο που εγκλωβίζεται, λόγω κακοκαιρίας, στο αεροδρόμιο «John F. Kennedy» της Νέας Υόρκης και υποδύεται ο Τομ Χανκς στην ταινία «The Terminal», παραγωγής 2004.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα