Φιλίπε Σοάρες: Πρώτη μέρα στην δουλειά για τον Πορτογάλο (vid)

Φιλίπε Σοάρες: Πρώτη μέρα στην δουλειά για τον Πορτογάλο (vid)

Newsroom
Φιλίπε Σοάρες: Πρώτη μέρα στην δουλειά για τον Πορτογάλο (vid)

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Φιλίπε Σοάρες.

Αξέχαστο θα μείνει το πρώτο 24ωρο του Φιλίπε Σοάρες στην Ελλάδα, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα» μετέτρεψε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ σε περιπέτεια.

Ωστόσο, μία μέρα αργότερα ο 22χρονος Πορτογάλος έφτασε στη Θεσσαλονίκη κι έβαλε την υπογραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος τον παρουσίασε ως έναν άλλον Βίκτορ Ναβόρσκι, τον συμπαθή ανατολικοευρωπαίο που εγκλωβίζεται, λόγω κακοκαιρίας, στο αεροδρόμιο.

Ο Φιλίπε Σοάρες ρίχτηκε αμέσως στη δουλειά, φόρεσε τα ασπρόμαυρα ρούχα της προπόνησης και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα στη Νέα Μεσηβρία.

Ο νεαρός μέσος είχε για παρέα και τον συμπατριώτη του Νέλσον Ολιβέιρα, με τον οποίο έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα