Super League Interwetten: Πορτογάλος δεύτερης κατηγορίας στην Τούμπα, ξένος διαιτητής και στο Ιωνικός - Ατρόμητος

Newsroom
Super League Interwetten: Πορτογάλος δεύτερης κατηγορίας στην Τούμπα, ξένος διαιτητής και στο Ιωνικός - Ατρόμητος

bet365

Ο Λουίς Γκοντίντιο, διαιτητής από την δεύτερη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (30/01, 19:30) στην Τούμπα. Ξένος και στο Ιωνικός - Ατρόμητος.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να ορίζει από την δεύτερη κατηγορία της UEFA τον Λουίς Γκοντίντιο.

Ο 36χρονος Πορτογάλος ρέφερι είναι διεθνής την τελευταία πενταετία και τον περασμένο Σεπτέμβριο σφύριξε το πρώτο και μοναδικό παιχνίδι του σε ευρωπαϊκούς ομίλους σε επίπεδο Ανδρών, για το Conference League (Ζόρια-Ρόμα 0-3). Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα είναι το πρώτο ελληνικό παιχνίδι που θα διευθύνει.

Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Πέδρο Μότα και στο VAR τον Ούγκο Μιγκέλ με τον Μωυσιάδη. Τέταρτος ορίστηκε ο Κουτσιαύτης.

Ξένο διαιτητή θα έχουμε και στο Ιωνικός - Ατρόμητος. Η ΚΕΔ όρισε τον Μαυροβούνιο Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Για βοηθούς ο Νταμπάνοβιτς θα έχει τους συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μιλούτιν Ντούκιτς, και στο VAR τον Πορτογάλο Ούγκο Μιγκέλ που θα είναι και στην Τούμπα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης, τον Διαμαντόπουλο στο ΑΕΚ - Βόλος, τον Τσακαλίδη στο Λαμία - ΟΦΗ, τον Τζήλο στο Παναιτωλικός - Άρης και τον Ευαγγέλου στο ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/1
15:00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Γκάμαρης, VAR: Μανούχος, Μπουξμπάουμ)

15:00 Λαμία-ΟΦΗ: Τσακαλίδης (Στάικος, Φωτόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: ΠΑπαδόπουλος, Νικολαΐδης)

17:15 Ιωνικός-Ατρόμητος: Νταμπάνοβιτς (Τοντόρβιτς, Ντούκιτς, 4ος Περράκης, VAR: Μιγκέλ, Σαμοΐλης)

Κυριακή 30/1
15:00 Παναιτωλικός-Άρης: Τζήλος (Νικολακάκης, Κολλιάκος, 4ος Κουκούλας, VAR: Ζαμπάλας, Σπυρόπουλος)

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης: Ευαγγέλου (Τριανταφύλλου, Σινιοράκης, 4ος Βάτσιος, VAR: Γκορτσίλας, Χριστάκογλου)

17:15 ΑΕΚ-Βόλος: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Παπαδάκης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Καραντώνης, Κουρομπύλια)

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Γκοντίνιο (Τεϊσέιρα, Μότα, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Μιγκέλ, Μωυσιάδης)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα