Ατρόμητος: Η «πρώτη» του Ναμπί

Ατρόμητος: Η «πρώτη» του Ναμπί

Newsroom
Ατρόμητος: Η «πρώτη» του Ναμπί

bet365

Ο Αντίλ Ναμπί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητοι και γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες.

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου την Πέμπτη (27/1) για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (29/1) στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Κρις Κόλμαν είδε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, μεταξύ των οποίων και ο Αντίλ Ναμπί που γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και φόρεσε για πρώτη φορά τα «κυανόλευκα».

Ο Σπύρος Νάτσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς οι ενοχλήσεις στον κοιλιακό παραμένουν. Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος συνέχισε επίσης με ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση της Παρασκευής (28/1), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Κρις Κόλμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα