Ολυμπιακός: Ανοιχτό του Ζάχαβι για τον Γενάρη (vids)

Ολυμπιακός: Ανοιχτό του Ζάχαβι για τον Γενάρη (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανοιχτό του Ζάχαβι για τον Γενάρη (vids)

bet365

Ο Ισραηλινός επιθετικός σύμφωνα με ολλανδικές πηγές σκέφτεται ήδη την επόμενη ομάδα του που δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Στην Ολλανδία ρεπόρτερ όπως ο Ρικ Έλφρινκ στέκονται στις δύο κλοπές που έχουν γίνει στο σπίτι του Εράν Ζάχαβι και την επιθυμία της οικογένειάς του να φύγει και πως ένας πιθανός προορισμός ακόμα και για τον Γενάρη είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

Ο ίδιος ο Εράν Ζάχαβι μιλώντας στο ESPN πρόσφατα είχε πει για το μέλλον του: «Ναι οι φήμες είναι πάντα εκεί όμως εγώ δεν το ελέγχω αυτό. Μπορώ να κοιτάζω μόνο το τι κάνω εγώ. Αφήνω τις φήμες στα ΜΜΕ. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει το οτιδήποτε αλλά τώρα με βλέπετε εδώ».

Η Αϊντχόφεν προφανώς και δεν θα ήθελε να τον αποχωριστεί αλλά δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το τι θα γίνει εάν επιμείνει ο παίκτης να φύγει από τώρα.

Ο Εράν Ζάχαβι, διεθνής Ισραηλινός που έχει και γαλλικό διαβατήριο, δεσμεύεται φυσικά με συμβόλαιο με την PSV Αϊντχόφεν. Φέτος έχει 25 ματς με 8 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι ως γνωστόν είχε βάλει 4 γκολ στους 2 αγώνες με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης πάντως φαίνεται πως απασχολεί τον πειραϊκό σύλλογο είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι και η περίπτωσή του μπορεί να συνδέεται είτε με το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Τικίνιο είτε με το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί δεν έχει κλείσει ακόμα το νέο του συμβόλαιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα