Ολυμπιακός: Οι Ισραηλινοί επιμένουν για τον Ζάχαβι (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι Ισραηλινοί επιμένουν για τον Ζάχαβι (vid)

bet365

Το όνομα του Εράν Ζάχαβι συντηρείται για τον Ολυμπιακό σε Ισραήλ αλλά και Ολλανδία και ενώ οδεύουμε στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Ο 34χρονος Ζάχαβι είναι ένα όνομα που έχει διαρρεύσει για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες. Το όνομα του έμπειρου Ισραηλινού φορ συνδέεται με τους Πειραιώτες που έχουν ψαχτεί και για μεταγραφή φορ (και ενώ για τον Τικίνιο γράφεται κάθε μέρα στην Τουρκία ότι τον θέλει η Φενέρ και ο Ελ Αραμπί δεν έχει κλείσει το νέο του συμβόλαιο). Ένα όνομα το οποίο συντηρούν και κρατούν στην επικαιρότητα για τους Πειραιώτες τις τελευταίες ημέρες σε Ισραήλ και Ολλανδία.

Ο Εράν Ζάχαβι, διεθνής Ισραηλινός που έχει και γαλλικό διαβατήριο, δεσμεύεται βέβαια με συμβόλαιο με την PSV Αϊντχόφεν, η οποία δεν θέλει να τον αποχωριστεί. Φέτος έχει 25 ματς με 8 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι ως γνωστόν είχε βάλει 4 γκολ στους 2 αγώνες με τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν πάντως δεν έχει προκύψει κάποια οριστική επιβεβαίωση για τον Ζάχαβι. Ο παίκτης πάντως φαίνεται πως απασχολεί τον πειραϊκό σύλλογο είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα