Ουσεϊνού Μπα στο Gazzetta: «Έπρεπε να ανακάμψουμε και το κάναμε, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Τομαράς
Ουσεϊνού Μπα στο Gazzetta: «Έπρεπε να ανακάμψουμε και το κάναμε, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αφρικανός στόπερ μίλησε στο Gazzetta για το πως είδε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την παρουσία του και έδωσε το... σύνθημα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό (ξανά) και να καθιερώνεται στο αρχικό σχήμα. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα να παίζει με το 3-4-3. Παρόλα αυτά η βελτίωση στην εικόνα του είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα και με πειστικές εμφανίσεις όπως στη Λεωφόρο και το ντέρμπι με Παναθηναϊκό.

Στα 26 του χρόνια ο Μπα - που δεν βρέθηκε στο φετινό Κόπα Άφρικα - έχει φέτος 18 συμμετοχές και όπως τόνισε ο ίδιος στο Gazzetta από το γήπεδο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΣ (που τελείωσε με 2-0 νίκη των Πειραιωτών με σκόρερ τους Μασούρα και Τικίνιο) νιώθει καλά στον σύλλογο και θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται και να βοηθάει τους Πειραιώτες.

Η πρώτη ερώτηση φυσικά αφορούσε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και τη σημασία του. «Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς διότι είχαμε δύο αγώνες (στο πρωτάθλημα) που δεν είχαμε νίκη. Έπρεπε να σηκωθούμε ξανά και να ανακάμψουμε και το κάναμε», μας μετέφερε αρχικά ο Αφρικανός στόπερ για να συμπληρώσει πως «έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τη νίκη και αυτό κάναμε».

Μπα

Πως αισθάνεται όμως ο ίδιος τώρα που έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο ως βασικός; «Προσωπικά είμαι καλά. Νιώθω καλά. Όλα είναι καλά. Σε κάθε αγώνα θέλω να βελτιώνομαι και να παρουσιάζω τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να βοηθάω την ομάδα μου. Για να συμβάλλω και εγώ στο να παίρνουμε νίκες», υπογράμμισε.

Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά πριν από αυτό το ματς υπάρχει το Κύπελλο. Πάνω σε αυτό ο Ουσεϊνού Μπα ξεκαθάρισε πως «εμείς πηγαίνουμε πάντα βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάζοντας από ματς σε ματς». Κάτι που είναι στη λογική πως η ομάδα επικεντρώνεται κάθε φορά - απόλυτα λογικό - στον αγώνα που έχει μπροστά της.

Ο Μπα - που έχει σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ - σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας είχε να πει ότι «με τον ΠΑΟΚ ναι σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση της νίκης. Για εμάς, τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους μας το να πάρουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα