Ολυμπιακός: Το come back του Ουσεϊνού Μπα, που είχε τα περισσότερα κλεψίματα στο ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το come back του Ουσεϊνού Μπα, που είχε τα περισσότερα κλεψίματα στο ντέρμπι

bet365

Ο Αφρικανός μπακ παρότι είδε κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι έδειξε πως επανέρχεται σε αρκετά καλούς ρυθμούς στον Ολυμπιακό και ενώ γενικά οι στόπερ των Πειραιωτών πήγαν καλά.

Από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και αυτό το 0-0 δύσκολα θα κρατήσει κανείς πρόσωπα ή κάποιο πρόσωπο από τη μέση και μπροστά. Με δεδομένο ότι και τα άκρα της άμυνας (Ρέαμπτσιουκ και Λαλά) δεν ήταν σούπερ το βάρος πέφτει στην τριάδα των στόπερ και των Βατσλίκ.

Εκτός από τη συνύπαρξη των Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά από πολύ καιρό (υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική) ένα ενδιαφέρον πρόσωπο της αναμέτρησης για τους Πειραιώτες για την άμυνα ήταν ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Αφρικανός μπακ που προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του και αυτή του η παρουσία ήταν προς μία καλή κατεύθυνση. Εάν εξαιρέσει κανείς την κίτρινη που δέχθηκε για ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού ο Ουσεϊνού Μπα ανταποκρίθηκε καλά στον αγώνα.

Ήταν μάλιστα ο παίκτης με τα περισσότερα κλεψίματα στο ματς, επτά τον αριθμό. Στη 2η θέση του ντέρμπι σε αυτόν τον τομέα ήταν οι Εμβιλά και Βιγιαφάνιες με πέντε τον αριθμό.

Ο Μπα επίσης ανέλαβε έως ένα σημείο και τον ρόλο του Σισέ. Να επιχειρεί να κουβαλήσει μπάλα και να τη μοιράσει από την άμυνα στο κέντρο, όπως ο συμπατριώτης του. Συνολικά το πρόσημό του για ένα ντέρμπι ήταν θετικό και δείχνει πως σιγά σιγά αρχίζει να έρχεται το come back ενός παίκτη τον οποίο χρειάζεται αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός. Γενικά πάντως η τριάδα των στόπερ του Ολυμπιακού πήγε καλά στη Λεωφόρο. Ο διεθνής στόπερ φέτος έχει 16 ματς στον Ολυμπιακό και συνολικά στην καριέρα του στο Λιμάνι έχει 76 αγώνες με 1 γκολ.

Ο Μπα σε 97 λεπτά με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα stats της Λίγκας είχε

  • 7 κλεψίματα
  • 7 επεμβάσεις
  • 1 φάουλ κατά
  • 1 φάουλ υπέρ
  • 3 λάθη
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα