Σέντερ φορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε ο στόπερ Παντελάκης

Newsroom
Σέντερ φορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε ο στόπερ Παντελάκης

bet365

Ο 26χρονος έχει φέτος αγωνιστεί στην επίθεση ως αλλαγή, όμως λόγω των πολλών ελείψεων που υπάρχουν στον «Αγιαξ της Ηπείρου» πήρε ως βασικός τη... φανέλα με το Νο 9.

Με πάρα πολλές απουσίες παίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης. Το μεγάλο του «πρόβλημα» αφορά τη θέση «9», όπου ο Μιλιντσεάνου πήγε πρόσφατα στην ΑΕ Λεμεσού, ο Περέα είναι νοκ άουτ, ο Κόντε παραμένει τραυματίας από καιρό, ενώ εκτός είναι και ο Σνάιντερ που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει φορ.

Την ίδια στιγμή ο Μορέιρα δεν βρίσκεται στο 100% ώστε να ξεκινήσει και βρίσκεται στον πάγκο, ενώ οι Μπρένερ, Τριάδης παίζουν στη φυσική τους θέση, τη μεσοεπιθετική γραμμή, αφού και εκεί υπάρχουν ελλείψεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες μοναδικός διαθέσιμος κλασικός «φουνταριστός» είναι ο νεαρός Μίνα και λόγω των κενών που υπάρχουν (τραυματισμοί κτλ) σέντερ φορ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στον Ολυμπιακό ξεκίνησε ο Παντελάκης που είναι κεντρικός αμυντικός!

Ο 26χρονος στόπερ είχε αγωνιστεί στην επίθεση στη Ριζούπολη και το Περιστέρι όταν μπήκε ως αλλαγή με την ομάδα του πίσω στο σκορ στο 80' και το 82' αντίστοιχα, αλλά πρώτη φορά ξεκινά βασικός σέντερ φορ!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα