Ολυμπιακός: Πιθανότητα για 11άδα... καρμπόν με τον ΠΑΣ αλλά με αμφιβολία στη θέση Νο1

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πιθανότητα για 11άδα... καρμπόν με τον ΠΑΣ αλλά με αμφιβολία στη θέση Νο1

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατά νου σχεδόν την ίδια 11άδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΣ. Το πρόβλημα με τον γκολκίπερ λόγω Βατσλίκ.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - σε έναν αγώνα όπου τελείωσε στο 0-0 στη Λεωφόρο - ο Μαρτίνς είχε διαλέξει τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα για το κέντρο της άμυνάς του. Οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ αγωνίστηκαν στα άκρα (σε λογική μπακ - χαφ) με τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας και Λόπες τοποθετήθηκαν στις δύο πτέρυγες και ο Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Τώρα με τον ΠΑΣ δεν αποκλείεται να δούμε σχεδόν ίδια ενδεκάδα αλλά με μία προσέγγιση και στόχευση στο να είναι πιο καλή η εικόνα των Πειραιωτών στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος. Γράφουμε σχεδόν ίδια διότι μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ προέκυψε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα. Μία αμφιβολία εάν θέλετε παρότι οι περαιτέρω εξετάσεις του βγήκαν καθαρές. Για τη θέση Νο1 πάντως υπάρχουν και οι επιλογές των Κρίστινσον και Τζολάκη κυρίως.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ελ Αραμπί. Είναι δε εξαιρετικά πιθανό οι πιθανότητες του Ελ Αραμπί (που όσα χρόνια είναι στο Λιμάνι κάθε σεζόν βάζει το πρώτο γκολ των Πειραιωτών, το 2020 με Παναθηναϊκό, πέρυσι με ΑΕΚ και φέτος με Παναιτωλικό) για βασικός να είναι αυξημένες. Πλην του 3-4-3 υπάρχει βέβαια και ο σχηματισμός του 4-2-3-1 (το οποίο είχε δοκιμάσει προ ημερών ο Ίβηρας κόουτς με τον Βαλμπουενά δεκάρι). Στις δοκιμές που έχει κάνει πάντως πριν τον ΠΑΣ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πορευθεί με τριάδα στα μετόπισθεν. Ως γνωστόν ο Μπουχαλάκης παραμένει εκτός με τον τραυματισμό του. Μάλιστα ο Κρητικός χαφ μπορεί να μην προλάβει καν τον ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας στις 30 Γενάρη.

Πάντως ο Ίβηρας τεχνικός είχε μία μικρή κουβέντα με τους παίκτες του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Μία συζήτηση για την ανάγκη ενός restart και για να έρθει η πρώτη νίκη των Ερυθρόλευκων για το 2022.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα