Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος, αύριο οι αποφάσεις για την 11αδα

Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος, αύριο οι αποφάσεις για την 11αδα

Newsroom
Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος, αύριο οι αποφάσεις για την 11αδα

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (23/1, 15:00) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» και για πρώτη φορά φέτος η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι η ομάδα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και ότι αύριο (23/1) ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή. Το βέβαιο είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται στη σκέψη των λίγων αλλαγών στο αρχικό σχήμα πέραν ασφαλώς αυτών που είναι απαραίτητες λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Για παράδειγμα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς επίσης και οι Χουλιάν Κουέστα, Ντένις καθώς υπέστησαν θλάση στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος των θλάσεων, ωστόσο η κατάσταση του δεύτερου είναι πιο σοβαρή. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάριος Σιαμπάνης προβλέπεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο.

Σε ότι αφορά την τετράδα στην άμυνα, αν υπάρξει μια αλλαγή αυτή θα είναι στο αριστερό άκρο με την επιστροφή του Κριστιάν Γκάνεα αντί του Λούμορ καθώς θεωρείται δεδομένη η παραμονή των Φαμπιάνο, Μπράμπετς στις θέσεις των στόπερ όπως και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Λούκας Σάσα, Τζέγκο. Ο τελευταίος θα αγωνιστεί αύριο (23/1) και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνική; Αυστραλίας.

Εκτός απροόπτου, ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα παραμείνει στη θέση του επιτελικού μέσου, όπως και ο Μπρούνο Γκάμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αμφιβολίες υπάρχουν τόσο για το δεξί άκρο όσο και για την κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα