Ενεργοποιείται ο Σιαμπάνης λόγω των τραυματισμών των Κουέστα, Ντένις

Ενεργοποιείται ο Σιαμπάνης λόγω των τραυματισμών των Κουέστα, Ντένις

Ενεργοποιείται ο Σιαμπάνης λόγω των τραυματισμών των Κουέστα, Ντένις

bet365

Ο Άρης υπήρξε… θύμα ενός σπάνιου περιστατικού με τους τραυματισμούς των Χουλιάν Κουέστα, Ντένις μέσα σε σχεδόν δέκα αγωνιστικά λεπτά κι αυτό αναγκάζει την ενεργοποίηση του Μάριου Σιαμπανη.

Είναι από τα σπάνια γεγονότα που μπορεί να συμβούν στη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, δηλαδή, να τραυματιστούν και οι δύο τερματοφύλακες. Κουέστα και Ντένις ήδη υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και μέσα στις επόμενες ώρες προβλέπεται να επιβεβαιωθούν τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετωπίσουν στον δικέφαλο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για θλάση, μένει να φανεί ο βαθμός αυτής με την περίπτωση του Ντένις να κρίνεται πιο σοβαρή.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι κανείς από τους δύο δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον μεθαυριανό (23/1) αγώνα με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» για την Interwetten Superleague, ερωτηματικά υπάρχουν μάλιστα κι ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου με την ίδια ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι έπειτα από διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, θα επιστρέψει κάτω από την εστία ο Μάριος Σιαμπάνης.

Για την ακρίβεια, η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 30 Ιανουαρίου 2021 στον έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου όπου μέτρησε εννιά αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα