Βόλος: Φέρνει τον Αργεντινό εξτρέμ Χόρχε Κορέα

Βόλος: Φέρνει τον Αργεντινό εξτρέμ Χόρχε Κορέα

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Φέρνει τον Αργεντινό εξτρέμ Χόρχε Κορέα

bet365

Σε συμφωνία με τον 28χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Χόρχε Κορέα που αγωνιζόταν στη Νέφτσι Μπακού έφτασε ο Βόλος, με τον παίκτη να έρχεται Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Βόλος βρισκόταν σε αναζήτηση εξτρέμ και είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον 28χρονο Αργεντινό εξτρέμ Χόρχε Κορέα, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στη Νέφτσι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο Κορέα αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Κορέα ξεκίνησε την καριέρα του στη Βελέζ Σάρσφιλντ και το 2018 πήγε στην πορτογαλική Μαρίτιμο, όπου για 3,5 χρόνια αποτελούσε βασική επιλογή έχοντας 114 συμμετοχές, με 10 γκολ και έξι ασίστ. Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε υπέγραψε ως ελεύθερος στη Νέφτσι, ωστόσο η παρουσία του εκεί αποδείχθηκε σύντομη, παίζοντας μόλις σε δύο παιχνίδια.

Το καλό πόδι του 28χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι το αριστερό. Διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, έχει εκρηκτικότητα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βολιώτες είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο τώρα διαμορφώθηκαν οι προϋποθέσεις προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα