Λαμία: Ανοιξε ο δρόμος για τον Σιμόν

Newsroom
Λαμία: Ανοιξε ο δρόμος για τον Σιμόν

bet365

Η Καρταχένα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό δεξιό μπακ, Νταβίντ Σιμόν, και άνοιξε ο δρόμος για την απόκτησή του από τη Λαμία.

Ανοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν για τη Λαμία. Η Καρταχένα, όπου και ανήκε ο Ισπανός δεξιός μπακ, ανακοίνωσε σήμερα (21/10) τη λύση της συνεργασίας της με τον 33χρονο και στην πατρίδα του θεωρούν «βέβαιο» πως θα συνεχίσει στο «Αθανάσιος Διάκος». Ετσι ενδέχεται να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.

Ο 33χρονος μετρά φέτος 4 συμμετοχές στη 2η κατηγορία της χώρας του (ακόμη 3 στο Κύπελλο), ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων παίξει σε Λας Πάλμας και Λα Κορούνια.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 54 ματς της Primera (1 γκολ/3 ασίστ) και σε 105 της La Liga 2 (3γκολ/8 ασίστ), ενώ το club που «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά είναι εκείνο από τους Κανάριους Νήσους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα