Λαμία: Κοντά στον Νταβίντ Σιμόν από την Καρταχένα

Γιώργος Ντυμένος
Λαμία: Κοντά στον Νταβίντ Σιμόν από την Καρταχένα

bet365

Στην Ισπανία μετέδωσαν πως ο 33χρονος δεξιός μπακ θα φύγει από την Καρταχένα με προορισμό την Ελλάδα και το «Αθανάσιος Διάκος».

Παίκτη της Λαμίας χαρακτηρίζουν ορισμένα ισπανικά Μ.Μ.Ε. τον Νταβίντ Σιμόν και πλέον φαίνεται πως οι εξελίξεις ίσως «τρέξουν» γύρω από τον συμπατριώτη τους δεξιό μπακ. Για τον οποίο αναφέρουν πως ζήτησε να φύγει από την Καρταχένα και έγινε αποδεκτό καθώς δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα συνεχίσει στην Ελλάδα και το «Αθανάσιος Διάκος» από όπου δέχθηκε πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 33χρονος μετρά φέτος 4 συμμετοχές στη 2η κατηγορία της χώρας του (ακόμη 3 στο Κύπελλο), ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων παίξει σε Λας Πάλμας και Λα Κορούνια.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 54 ματς της Primera (1 γκολ/3 ασίστ) και σε 105 της La Liga 2 (3γκολ/8 ασίστ), ενώ το club που «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά είναι εκείνο από τους Κανάριους Νήσους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα