Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει πρόστιμο που του επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 8.500 ευρώ, όπως αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε, μετά και το πέρας της ισοπαλίας (0-0) με τους Πειραιώτες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

13η αγωνιστική

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 12/1/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 12/1/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη

18η αγωνιστική

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/1/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 16/1/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και την από 18-1-2020 έκθεση της Αστυνομίας»: Συνολική χρηματική ποινή, οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (8.500,00) ευρώ".

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα