Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της πρόσληψης του Χαβιέρ Βάθκεθ

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της πρόσληψης του Χαβιέρ Βάθκεθ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της πρόσληψης του Χαβιέρ Βάθκεθ

bet365

Ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανέλαβε την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, με το Τριφύλλι να ποντάρει στην τεχνογνωσία και τον άνεμο αλλαγής του νεαρού Ισπανού προπονητή

Η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στον Παναθηναϊκό Β' είχε ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρότζεκτ λόγω και της πίεσης του χρόνου, έτρεξε αρχικά χωρίς να δοθεί η απαραίτητη σημασία και αξία στη πρόσληψη του προπονητή, η συνεργασία με τον Γιάννη Βονόρτα δεν ευδοκίμησε και ο Χαβιέρ Βάθκεθ θα είναι ο νέος κόουτς της δεύτερης ομάδας.

Οι κυριότεροι λόγοι της πρόσληψής του είναι οι εξής:

  • Τα όσα άκουσαν από την Ισπανία για τον 36χρονο προπονητή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βάθκεθ θεωρείται αρκετά μεθοδικός, απόλυτα καταρτισμένος και φυσικά-λόγω και ηλικίας- σύγχρονος. Μην ξεχνάμε πως είχε αναλάβει την U17 της Ρεάλ Μαδρίτης για μία σεζόν.
  • Το απόλυτα ταιριαστό προφίλ σε αυτό που έψαχναν το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ για την ομάδα Β'. Δηλαδή έναν προπονητή που θα μπορεί να εξελίξει τους νεαρούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο, θα τους πάει στην επόμενη... πίστα και όλη αυτή η πρόοδος να εμφανιστεί στο χορτάρι ως εικόνα του συνόλου.
  • Η διαπίστωση πως η δεύτερη ομάδα δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο και πως χρειαζόταν μια ανανέωση, ένας άνεμος αλλαγής με το επιθυμητό προπονητικό πακέτο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα