ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς στοχεύει να επιστρέψει στο ματς με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς στοχεύει να επιστρέψει στο ματς με τον Ατρόμητο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς στοχεύει να επιστρέψει στο ματς με τον Ατρόμητο

bet365

Ο 29χρονος Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν ήταν απολύτως έτοιμος μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, αλλά λογικά θα επιστρέψει στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι.

Εδώ και πάνω από ένα μήνα απουσιάζει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο 29χρονος Αυστριακός γκολκίπερ είχε υποβληθεί τον Δεκέμβριο σε προγραμματισμένη επέμβαση καθαρισμού στον μηνίσκο του γονάτου του. Ένα χειρουργείο το οποίο είχε πάει πίσω προκειμένου τότε να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στα σημαντικά ματς που είχε να δώσει η Ένωση.

Στόχος του Στάνκοβιτς αρχικά ήταν να επιστρέψει από τα πρώτα παιχνίδια του 2022, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς έπρεπε να έχει έναν σεβαστό αριθμό προπονήσεων πριν του δοθεί το πράσινο φως για να υπερασπιστεί και πάλι την εστία της ΑΕΚ.

Ο 29χρονος γκολκίπερ ήταν λογικό να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στην επάνοδό του, όμως πλέον είναι σχεδόν έτοιμος. Δεν μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να προφυλαχθεί, αλλά όλα δείχνουν πως αναμένεται να βρίσκεται στην 20αδα για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί την Κυριακή (23/1 - 17:15) απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μένει να φανεί πλέον πως θα εξελιχθεί και το πρόβλημα που ταλαιπωρεί στη μέση τον Αραούχο, ο οποίος χάνει και το ματς στην Τούμπα, αλλά και τα νέα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν με τους Άμραμπατ και Σάκχοφ, οι οποίοι ανέβασαν σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό τις απουσίες για το παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα