Ολυμπιακός: Αυτοκριτική και group therapy στον Ρέντη για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αυτοκριτική και group therapy στον Ρέντη για το ντέρμπι

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κουβέντα με τους παίκτες του Ολυμπιακού την επόμενη ημέρα του ντέρμπι για το τι δεν πήγε καλά...

Το 0-0 στη Λεωφόρο ανέδειξε μία πολύ κακή αγωνιστικά εικόνα για τον Ολυμπιακό στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος. Επόμενο ήταν ο Μαρτίνς να μην το αφήσει έτσι το θέμα.

Την επόμενη του ντέρμπι στον Ρέντη υπήρξε αυτοκριτική αλλά και κουβέντα προπονητή - παικτών για το ματς. Κάτι σαν group therapy, όπως επιτάσσει να γράφουμε το δημοσιογραφικό κλισέ. Ο Πέδρο Μαρτίνς ρώτησε τους ποδοσφαιριστές του τι το θεωρούν ότι γίνεται στην ομάδα, το τι συμβαίνει και το τι βλέπουν ως λάθος. Και γενικά το τι θεωρούν ότι έγινε ή δεν έγινε στο ντέρμπι. Οι παίκτες από την πλευρά τους ανέφεραν πως πρέπει να δουλέψουν όλοι σκληρά για να το αλλάξουν αυτό και το να αφήσουν πίσω τους. Άπαντες έκαναν την αυτοκριτική τους και ότι αυτήν δεν ήταν εικόνα Ολυμπιακού για τέτοιο ματς. Προφανώς και στην εξίσωση μπήκε και το πρόβλημα του covid-19 που ταλαιπώρησε την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες.

Να τονιστεί πως ο Μανωλάς είχε κάνει νωρίτερα ποστάρισμα για το ντέρμπι που τόνιζε: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κρατάμε τα καλά στοιχεία και πάμε μπροστά. Όλοι μαζί ενωμένοι για να δουλέψουμε παραπάνω. Ολυμπιακός». Ουσιαστικά ο έμπειρος μπακ μετέφερε και το κλίμα των Πειραιωτών. Κατά τα λοιπά υπάρχει ο τραυματίας Μπουχαλάκης ενώ ο νεοαποκτηθείς Φαντινγκά ξεκίνησε προπονήσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα