Κούρτιτς: «Όταν κερδίζεις μπαίνεις καλύτερα στο επόμενο ματς» (vid)

Κούρτιτς: «Όταν κερδίζεις μπαίνεις καλύτερα στο επόμενο ματς» (vid)

Newsroom
 Κούρτιτς: «Όταν κερδίζεις μπαίνεις καλύτερα στο επόμενο ματς» (vid)

bet365

Ο χαφ του ΠΑΟΚ στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία που παίρνει η ομάδα μετά το σερί νικών που «μετρά».

Για τον πανηγυρισμό του μετά από κάθε γκολ που πετυχαίνει, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ και τη χθεσινή (15/1) νίκη επί του ΟΦΗ μίλησε ο Κούρτιτς στο PAOK TV. «Όπως είπα θα εξηγήσω τον πανηγυρισμό στο τέλος της σεζόν. Νομίζω πως ο αντίπαλος έπαιξε καλά, είχε το θάρρος να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος δεν δημιούργησαν καμία επικίνδυνη κατάσταση για εμάς. Έπαιξαν από πίσω με τον τερματοφύλακα τους, αλλά εμείς είχαμε ποιότητα και υπομονή. Περιμέναμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε κάποιες στην αρχή του αγώνα, που δεν σκοράραμε. Όπως είπα, είχαμε υπομονή, ο αντίπαλος μας περίμενε και τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι, Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά. Μπορούμε να κρατήσουμε κάτι θετικό και αρνητικό, από κάθε παιχνίδι. Θα μελετήσουμε τα αρνητικά μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε», σχολίασε αρχικά.

Για το σερί παιχνίδια αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τους Θεσσαλονικείς ανέφερε πως «όλες οι ομάδες έχουν τώρα γεμάτο πρόγραμμα, οπότε όλες οι ομάδες έχουν πολλά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν κερδίζεις, μπαίνεις καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι, σε σχέση με μια ήττα. Τώρα πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, να χαλαρώσουμε λίγο, όχι πολύ, και μετά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό το ματς είπε ότι «φυσικά και θα είναι. Πρόκειται για άλλη ομάδα, άλλη διοργάνωση (σ.σ. Κύπελλο), άλλη ιστορία. Θα είναι όλα διαφορετικά. Ίσως θα είναι διαφορετική και η δική μας προσέγγιση, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι».\


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα