Ολυμπιακός: Η δοκιμή με Βαλμπουενά σε 4-2-3-1 και η εκδοχή του 3-4-3

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δοκιμή με Βαλμπουενά σε 4-2-3-1 και η εκδοχή του 3-4-3

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε και δοκιμές 11άδας στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Τα δύο σχήματα που έχει κατά νου.

Αναφορικά με τα πλάνα της 11άδας του Ολυμπιακού είχατε διαβάσει νωρίτερα πως το 4-2-3-1 δείχνει μία βασική επιλογή. Με τον Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια στον Ολυμπιακό και με άμυνα με Λαλά, Μανωλά με Μπα (ή Σωκράτη εάν είναι εν τέλει ΟΚ για βασικός και ενώ η εκτίμηση συνεχίζει να τον θέλει να μπαίνει αποστολή) και Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά με Μαντί Καμαρά στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα οι υποψήφιοι για να αγωνιστούν πίσω από τον φορ Ελ Αραμπί είναι οι Βρουσάι ή Βαλμπουενά με άκρα με Μασούρα και Λόπες. Θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Καρμπόβνικ και Τικίνιο (με τον Ελ Αραμπί να μοιάζει φαβορί πάντως).

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του έκανε και τις δοκιμές του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχοντας ως δεκάρι στο 4-2-3-1 τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Μία δηλαδή βασική δοκιμή του ήταν με 4-2-3-1. Σε αυτήν την περίπτωση πάντως ο Βρουσάι πάλι θα διεκδικεί θέση για την επίθεση. Ωστόσο ένα άλλο σχήμα που σκέφτεται είναι το 3-4-3, έναν σχηματισμό που είχε χρησιμοποιήσει αρκετά και με τον οποίο έχει ξεκινήσει μάλιστα και σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα στο 3-1 όπου και ο Ολυμπιακός διασφάλισε μαθηματικά τον 46ο τίτλο του πρωταθλητή αλλά και στο 1-4 της Λεωφόρου. Βέβαια για να αποδώσει το 3-4-3 θα πρέπει να είναι στο 100% ο Σωκράτης για να απαρτίζεται η τριάδα με Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Ουσεϊνού Μπα. Οι τελικές αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού αναμένονται πάντως το Σάββατο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα