Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε το deal με τον Φαντινγκά

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε το deal με τον Φαντινγκά

Newsroom
Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε το deal με τον Φαντινγκά

bet365

Ο Ολυμπιακός κλείδωσε τη συμφωνία του με τον νεαρό πρώην πλέον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν με συμβόλαιο έως το 2026, όπως αναμενόταν.

Ο Μπαντιουνγκού Φαντιγκά είναι γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 2001, έχει ύψος 1,78 και η κύρια θέση του είναι «10», ενώ αγωνίζεται και ως οκτάρι. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παρί, με την οποία στις 29 Ιανουαρίου 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, μέχρι το 2022. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε συνολικά 12 συμμετοχές. Έξι με την Παρί, όλες στη Ligue 1, αλλά ολιγόλεπτες.

Δηλαδή έπαιξε έξι λεπτά κόντρα στη Μετς, έντεκα με τη Νις, πέντε με τη Ντιζόν, 16 με τη Ναντ, 19 με τη Λοριάν και ένα λεπτό κόντρα στη Στρασμπούρ. Στο δεύτερο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπρεστ, με την οποία έπαιξε τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα.

Για τρία λεπτά κόντρα στη Λιόν, 27 κόντρα στη Μαρσέιγ, εννέα εναντίον της Λοριάν και ένα λεπτό απέναντι στη Λανς. Έκανε και δύο παιχνίδια στο Κύπελλο, το ένα εναντίον της Παρί στην οποία ανήκε. Εφέτος δεν έχει παίξει καθόλου, γι' αυτό και ο εκπρόσωπός του μπήκε στη διαδικασία να του βρει ομάδα.

Τώρα σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Φαντινγκά έκλεισε λοιπόν με συμβόλαιο έως το 2026 στους Πειραιώτες και ενδέχεται να πιάσει από τώρα Λιμάνι και όχι από τον καλοκαίρι (να γίνει δηλαδή μία κουβέντα με την Παρί για να τον αφήσει από τώρα). Τον ήθελαν και ομάδες από τη Γαλλία καθώς και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αλλά προτίμησε τον Ολυμπιακό (σε πρώτη φάση θα είναι για τη β' ομάδα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα