Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο που είχε ο Φαντιγκά στην Παρί

Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο που είχε ο Φαντιγκά στην Παρί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο που είχε ο Φαντιγκά στην Παρί

bet365

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να είναι η ομάδα των πάμπλουτων όμως ο νεαρός Φαντιγκά δεδομένα δεν είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι έτοιμος να κλείσει και τυπικά δύο ταλέντα προερχόμενα από την Παρί Σεν Ζερμέν και τις υποδομές της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Μπαντιουνγκού Φαντιγκά και τον Ντιμπί Κεϊτά.

Για τον γεννημένο το 2001 Φαντιγκά έχετε διαβάσει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στο Gazzetta. Πλην όμως για τον γεννημένο στη Γαλλία αλλά και με καταβολές από τον Μάλι χαφ (οκταροδεκάρι) υπάρχει και μία άλλη ενδιαφέρουσα παράμετρος. Παράμετρος που συνδέεται με το συμβόλαιο που είχε με την Παρί Σεν Σερμέν. Σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ και τις σχετικές πληροφορίες (και από το portal 90min) ο Φαντιγκά στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε ετήσιο συμβόλαιο της τάξεως των 78.000 λιρών (κοντά στις 95.000 ευρώ).

Ένα συμβόλαιο που σίγουρα δεν κινείται σε υψηλά επίπεδα και πάντα με τα δεδομένα και της Παρί, από την οποία βγήκε (από τις υποδομές της) και αναδείχθηκε ο παίκτης. Από τη στιγμή που θα κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό (με συμβόλαιο έως το 2026) προορίζεται κυρίως για τον Ολυμπιακό Β'. Όπως και τον Ολυμπιακό Β' προορίζεται και ο Κεϊτά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Πέδρο Μαρτίνς που αντλεί και από τον Ολυμπιακό Β' παιδιά για την πρώτη ομάδα.

- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα