Για πρώτη φορά βασικοί Τσιγγάρας VS Τσιγγάρας

Newsroom
Για πρώτη φορά βασικοί Τσιγγάρας VS Τσιγγάρας

bet365

Τα 2 αδέρφια που αγωνίζονται σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό θα βρεθούν για πρώτη φορά ως ενδεκαδάτοι αντίπαλοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πρώτο τους παιχνίδι για το 2022 θα δώσουν σε λίγη ώρα ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός στην Τούμπα. Στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρίσκεται ο Θεοχάρης Τσιγγάρας σε εκείνο των φιλοξενουμένων ο Αγγελος Τσιγγάρας και έτσι τα δύο αδέρφια θα βρεθούν για πρώτη φορά ως «ενδεκαδάτοι» αντίπαλοι σε επαγγελματικό επίπεδο.


Μέχρι πρότινος είχαν «κοντραριστεί» για περίπου 15 λεπτά στο περσινό παιχνίδι των 2 ομάδων στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 21χρονος χαφ του «Δικέφαλου» πέρασε ως αλλαγή στο 78' και ο 22χρονος των «κυανοκίτρινων» έπαιξε από την αρχή ως το τέλος, όπως και σε κάποιους αγώνες του πρωταθλήματος της U21.

Ομως σε επίπεδο ανδρών είναι η πρώτη φορά που αμφότεροι βρίσκονται Face to Face από την αρχή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα