Απόλλων Σμύρνης: «Ο Βέρχουλστ παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: «Ο Βέρχουλστ παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας»

bet365

Από τον Απόλλωνα Σμύρνης βάζουν τέλος στα όποια δημοσιεύματα υπήρξαν σχετικά με το μέλλον του Νταβίνο Βέρχουλστ.

Από τον Απόλλωνα Σμύρνης ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου με τον Ηλία Κυρίτση, ο οποίος επιστρέφει στην Καβάλα όπου και θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ παράλληλα γίνεται σαφές ότι ο Βέρχουλστ παραμένει βασικό μέλος της ομάδας.

Η ανακοίνωση των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Ηλία Κυρίτση κατόπιν δικού του αιτήματος. Συγκεκριμένα, ζήτησε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του όπου θεωρεί ότι θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη. Ήδη, στη θέση του αποκτήθηκε ο Σλοβένος τερματοφύλακας Grega Sorcan.

Με αφορμή της συγκεκριμένη αλλαγή, αλλά κυρίως δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Νταβίνο Βέρχουλστ στον Απόλλωνα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Ο Νταβίνο Βέρχουλστ υπήρξε και παραμένει βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα εκτός του ότι είναι αναληθή, δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και είναι προφανές ότι σε αυτό αποσκοπούν
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα