Super League Interwetten: Οι πρώτες αλλαγές στο πρωτόκολλο

Newsroom
Super League Interwetten: Οι πρώτες αλλαγές στο πρωτόκολλο

bet365

Το Gazzetta σάς παρουσιάζει κάποιες από τις αλλαγές στο πρωτόκολλο της Super League για τον κορονοϊό, οι οποίες θα γίνουν επισήμως γνωστές προσεχώς.

Το βράδυ της Πέμπτης (6/1) είχατε διαβάσει στο Gazzetta ότι «πιο εύκολο να αλλάξει το πρωτόκολλο παρά να σταματήσει το πρωτάθλημα». Έτσι ακριβώς κύλησαν τα δεδομένα στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας που έγινε την Παρασκευή (7/1). Η Super League Interwetten δεν αναστέλλεται και το πρωτόκολλο αλλάζει. Οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό που είναι σε ισχύ αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, αλλά κάποιες βασικές τροποποιήσεις σάς τις παραθέτουμε...

* Πλέον ο εκάστοτε προπονητής προσμετράται στα κρούσματα. Αν δηλαδή έξι ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από κορονοϊό και το ίδιο συμβεί με τον προπονητή, τότε η αναμέτρηση της συγκεκριμένης ομάδας θα αναβληθεί.

** Μια ομάδα που βρισκόταν σε καραντίνα και οι προπονήσεις της είχαν σταματήσει λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, όταν πια γυρίσει στο γήπεδο, οι αγώνες της θα μπορούν να οριστούν από την τέταρτη ημέρα και μετά. Να έχουν γίνει δηλαδή τουλάχιστον τρεις προπονήσεις, να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις μέρες από την επιστροφή στο γήπεδο.

*** Αν μια ομάδα έχει δηλωμένους τέσσερις τερματοφύλακες στη Λίγκα, στην περίπτωση που οι τρεις έχουν κορονοϊό με βάση τα τελευταία τεστ, τότε το παιχνίδι της θα αναβληθεί. Αν έστω οι δύο από τους τέσσερις είναι αρνητικοί, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

**** Στην περίπτωση που σταματήσουν οι προπονήσεις μιας ομάδας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού (εννέα), τότε οι παίκτες θα γυρίσουν στο γήπεδο την έβδομη ημέρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα