ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Την Τετάρτη (12/1) η διεξαγωγή του ματς

Newsroom
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Την Τετάρτη (12/1) η διεξαγωγή του ματς

bet365

Το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός που αναβλήθηκε προ ημερών για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten θα γίνει την Τετάρτη (12/1).

Ένα από τα παιχνίδια που λόγω κορονοϊού αναβλήθηκε μεσοβδόμαδα για τη 16η αγωνιστική της Super League Interwetten ήταν το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός. Η αναμέτρηση ορίστηκε θα διεξαχθεί την Τετάρτη (12/1), δηλαδή μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με την αρχική ημερομηνία.

Ο Παναιτωλικός, υπενθυμίζεται, ήταν ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που ζητούσαν την αναστολή του πρωταθλήματος και την αναθεώρηση του πρωτοκόλλου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, είχε δηλώσει αναφορικά με το πρόβλημα του κορονοϊού στην ομάδα του: «Ισχυρό σοκ, σε μία περίοδο που είχαν επιστρέψει οι τραυματίες μας. Θεωρούσαμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί να παλέψουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Θα μας πάει αρκετά πίσω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα