ΠΑΣ Γιάννινα: Απέκτησε τον Κέιλεμπ Στάνκο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Απέκτησε τον Κέιλεμπ Στάνκο

bet365

Την έναρξη συνεργασίας του με τον 28χρονο Αμερικανό χαφ, Κέιλεμπ Στάνκο, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 28χρονος Αμερικανός αμυντικός χαφ (γεννημένος στις 26/7/1993, με ύψος 1.80) πέρασε από το μικροσκόπιο του Ηρακλή Μεταξά, τον οποίο κατάφερε κι έπεισε με την αξία του κι έτσι οι Ηπειρώτες προχώρησαν στην απόκτηση του.

Ο Στάνκο, που διαθέτει και πολωνική υπηκοότητα, έχει μείνει ελεύθερος από τη Σινσινάτι και στο παρελθόν έχει παίξει στη Φράιμπουργκ, στη Βαντούζ, ενώ ξεκίνησε από τη Vardar, ομάδα των ΗΠΑ. Το 2016 είχε παίξει με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών σε αγώνα κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Caleb Stanko. O 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες του Cincinatti στο MLS, τη Freiburg και τη Vaduz.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα