ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζει τον Αμερικανό μέσο Κέιλεμπ Στάνκο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζει τον Αμερικανό μέσο Κέιλεμπ Στάνκο

bet365

Ο 28χρονος Αμερικανός αμυντικός μέσος, Κέιλεμπ Στάνκο, βρίσκεται στα Γιάννινα και δοκιμάζεται από τον Ηρακλή Μταξά στον ΠΑΣ. 

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει ο Κέιλεμπ Στάνκο. Ο 28χρονος Αμερικανός αμυντικός χαφ (γεννημένος στις 26/7/1993, με ύψος 1.80) περνάει από το μικροσκόπιο του Ηρακλή Μεταξά κι αν τον πείσει για την αξία του, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του. Ο Στάνκο, που διαθέτει και πολωνική υπηκοότητα, έχει μείνει ελεύθερος από τη Σινσινάτι και στο παρελθόν έχει παίξει στη Φράιμπουργκ, στη Βαντούζ, ενώ ξεκίνησε από τη Vardar, ομάδα των ΗΠΑ. Το 2016 είχε παίξει με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών σε αγώνα κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα