Απόλλων Σμύρνης: Τρία νέα κρούσματα στα τελευταία τεστ

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Τρία νέα κρούσματα στα τελευταία τεστ

bet365

Στα τελευταία τεστ κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό εντοπίστηκαν τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό.

Την Πρωτοχρονιά ο Απόλλωνας Σμύρνης που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες από τον κορονοϊό είχε ανακοινώσει ότι βρέθηκαν τρεις ακόμα παίκτες που ήταν θετικοί στον Covid 19.

Ενόψει της αυριανής (5/1) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, στα νέα τεστ που υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, έδειξαν ότι τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους δύο ελέγχους στον Απόλλωνα, τα κρούσματα στους ποδοσφαιριστές είναι λιγότερα από επτά (δέκα είναι στο σύνολο) συνεπώς η Ελαφρά Ταξιαρχία είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Απόλλων πάντως έχει ήδη απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών (όπως οι Λισγάρας, Ντομίνγκες και Σλίβκα με τους Λισγάρα και Σλίβκα να είναι τιμωρημένοι) και με το... ζόρι θα βγάλει 11άδα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι στον τελευταίο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα