Η Always Ready «επισημοποίησε» πως ο Αλγαρανιάς θα πάει στην  Ismaily

Newsroom
Η Always Ready «επισημοποίησε» πως ο Αλγαρανιάς θα πάει στην  Ismaily

bet365

Ο πρόεδρος της ομάδας που ανήκει ο 25χρονος φορ για τον οποίο έκανε πρόταση η Λαμία, είπε πως θα παραχωρηθεί δανεικός στον σύλλογο της Αιγύπτου.

Οριστικά σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής καλείται να στραφεί η Λαμία. Η περίπτωση του Καρμέλο Αλγαρανιάς έπαιξε «δυνατά», η πλευρά της Always Ready που ανήκει ο 25χρονος φορ επιβεβαίωσε την πρόταση της ομάδας, όμως από χθες (15/12) το βράδυ υπήρξε ντεμαράζ δημοσιευμάτων στην πατρίδα του Βολιβιανού φορ πως θα συνεχίσει στην Ismaily SC.

Τελικά σήμερα (16/12) επισημοποιήθηκε ουσιαστικά η παραχώρησή του στον σύλλογο της Αιγύπτου, καθώς ο Αντρες Κόστα, πρόεδρος του club που διατηρεί τα δικαιώματά του, είπε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα