Λαμία: Σε προχωρημένες επαφές με τον Αλγαρανιάς (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Λαμία: Σε προχωρημένες επαφές με τον Αλγαρανιάς (vid)

bet365

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος, Καρμέλο Αλγαρανιάς, από την Βολιβία είναι σε προχωρημένες επαφές με την Λαμία όπως μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας.

Η Λαμία έχει ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με media της Βoλιβίας, ο Καρμέλο Αλγαρανιάς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας της Φθιώτιδας για 6μηνο δανεισμό του. Πάντως, η Λαμία δεν «παίζει» μόνη της για την απόκτησή του, καθώς για λογαριασμό του κινείται και η Ismaily FC.

Ο 25χρονος είναι επιθετικός και αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο. Είναι διεθνής με την Κ21 της χώρας του ενώ αγωνίστηκε και στα προκριματικά για το Μουντιάλ απέναντι σε Κολομβία, Αργεντινή, Περού, Παραγουάη και Ουρουγουάη.

Με 18 γκολ και 4 ασίστ σε 31 ματς είχε κομβικό ρόλο στο να πάρει η ομάδα του, Club Always Ready, τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Oriente Petrolero, μετά πήγε στην Sport Boys Warnes και το 2018 ήρθε στο δρόμο του η σημερινή του ομάδα. Επέστρεψε το 2020 στην Oriente Petrolero και πέρυσι πήγε πάλι στην Always Ready.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα